Manager Operations | Utrecht | Bw-engineering | Werkzoeken.nl (2024)

Vacature in het kort

Duik in de wereld van autoschadeherstel als onze nieuwe Operationeel Manager in de regio Midden Nederland. Jouw rol is cruciaal voor het optimaliseren van operationele processen en het realiseren van groei. Werk samen in een gemotiveerd team, waar jouw leiderschapskwaliteiten en kennis van de branche tot hun recht komen. Geniet van een competitief salaris, een auto, laptop en telefoon van de zaak, en de mogelijkheid om met eigen initiatieven het verschil te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!

Volledige vacaturetekst

Bedrijfsomschrijving

Ben jij een gedreven en enthousiaste professional met passie voor de schadebranche? Zoek dan niet verder! Wij zijn op zoek naar een ambitieuze Operationeel Manager die voor onze opdrachtgever het succes in de regio Midden Nederland naar nieuwe hoogten kan brengen. Met jouw ervaring en expertise ben je klaar om deze organisatie te leiden en te laten groeien. Neem de leiding in je handen en word een onmisbaar onderdeel van ons team!

Functie inhoud

Als Operationeel Manager in de regio Midden Nederland ben je verantwoordelijk voor alle operationele zaken binnen het bedrijf.
- Je maakt deel uit van het strategisch team en zorgt ervoor dat alle vestigingen in jouw regio optimaal presteren.
- Je rapporteert direct aan de Algemeen Directeur en speelt een essentiële rol in het verder uitbouwen aan het succes van deze onderneming.

Functie eisen

Je hebt een afgeronde opleiding op MBO niveau richting techniek.
- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel verbaal als schriftelijk.
- Je bent in het bezit van een geldige Audatex pas en hebt een uitstekende beheersing van de Audatex modules.
- Je hebt een goede beheersing van administratieve processen en systemen, waaronder MS Office, Delta, Dispatch en Exchange.
- Je beschikt over een uitgebreide en actuele kennis van autoschadeherstel.
- Je hebt ervaring in het leiden en coördineren van operationele processen.
- Je hebt sterke analytische vaardigheden en kunt goed omgaan met complexe situaties.
- Door aan deze functie-eisen te voldoen, ben je in staat om als Manager Operations een succesvolle bijdrage te leveren aan het autodealerbedrijf.
- Je woont in de regio

Wij bieden

Een dynamische werkomgeving waarin je jouw leiderschapskwaliteiten kunt laten zien en ontwikkelen.
- Een uitdagende functie waarin je jouw up-to-date kennis van autoschadeherstel kunt toepassen en blijven ontwikkelen.
- Een team van gemotiveerde professionals waarmee je samenwerkt om operationele processen efficiënt en effectief te laten verlopen.
- Ruimte voor eigen initiatief en creativiteit om verbeteringen en optimalisaties door te voeren.
- Een competitief salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
- Auto, Laptop en telefoon van de zaak

Bedrijfsomschrijving

BW-Engineering, dé specialist in autotechniek voor de automotive sector, is er voor automonteurs en service adviseurs in elke fase van hun carrière.Wij zijn toegewijd aan het plaatsen van professionals in alle vakgebieden binnen de Automotive en elektro- en installatietechniek. Met ons uitgebreide netwerk en grondige kennis van de industrie, begrijpen we wat er speelt binnen de sector, welke expertise bedrijven zoeken en waar voor jou de kansen liggen.Of je nu een monteur, werkplaatschef of vestigingsleider bent, bij ons kan je terecht. We bieden mogelijkheden voor technici op elk opleidingsniveau, van junior tot senior en van parttime tot fulltime.Ontdek onze vacatures en zet via ons de volgende stap in jouw carrière.Bij BW-Engineering spelen we in op de nieuwste ontwikkelingen in de automotive sector en nemen we een voortrekkersrol aan als het gaat om duurzame innovaties. Als spil in het web van de automotivesector stimuleren we ons personeel om zich voortdurend te blijven ontwikkelen door middel van cursussen. Hierdoor kunnen onze technische professionals doorstromen naar nieuwe disciplines in het werkveld. Wij geloven dat het erkennen van ambitie en competenties essentieel is om mensen op de juiste functies te plaatsen.Daarom zijn we altijd geïnteresseerd in jou als persoon en wat jou drijft in het uitoefenen van jouw vak. Wat kun je van ons verwachten? Wij hebben altijd aandacht voor vast werk, aangezien we weten dat technische projecten vaak op tijdelijke basis opereren. Daarom hebben we duidelijke afspraken met onze installatiebedrijven over het in dienst nemen van kandidaten.Wij streven ernaar om de juiste werkgevers voor jou te vinden en focussen ons op aspecten die voor jou belangrijk zijn, zoals het verkrijgen van een vast contract voor een gevoel van verbondenheid en stabiliteit. We hechten waarde aan een bedrijfscultuur waar collega's als 'familie' voelen en waar je werkt met gelijkgestemden. Een uitdagende organisatie die inhoud biedt aan jouw werk is voor ons van groot belang. We zorgen ervoor dat jouw carrièremogelijkheden en groeipad voldoende aandacht krijgen.Andere zaken die we belangrijk vinden zijn werken dicht bij huis om reistijd nuttiger te besteden, een goede werk/prive balans omdat het leven niet alleen om werk draait, en een financieel gezonde werkgever waarbij je de komende jaren op voldoende werk kunt rekenen.BW-Engineering heeft meer dan 10 jaar ervaring in de installatietechniek en heeft zijn sporen verdiend. Met een landelijke dekking en ruim 150 opdrachtgevers vertegenwoordigen wij onze kernwaarden. Kies voor BW-Engineering en maak van jouw passie voor autotechniek een bloeiende carrière in de automotive sector.

Manager Operations | Utrecht | Bw-engineering | Werkzoeken.nl (2024)

FAQs

Wat zijn de taken van een operationeel manager? ›

Denk hierbij aan het maken van een goede planning, aansturen van personeel, inhuren van de beste mensen en bijhouden van de voorraden. De invulling van de functie hangt ook af van de organisatie. Aan de taken van een operations manager wordt bij verschillende bedrijven ook een verschillende invulling gegeven.

Wat is operations management? ›

Operationeel Management (OM), ofwel sturing en beheersing van het dagelijks werk, behandelt de uitwerking van strategische keuzes in de operationele planning. Dit wordt vastgelegd in uitvoeringsplannen voor deelgebieden als verkoop, productie, personeel en financiering.

Wat is het salaris van een operationeel manager? ›

Salaris Operationeel Manager per carrièreniveau
#CarrièreniveauGem. salaris p/m
1Junior€ 4.250
2Medior€ 4.405
3Senior€ 4.460

Wat doet een Operations Support manager? ›

Als Manager Operations Support geef je leiding aan de afdeling Operations Support. Samen met een collega manager ben je verantwoordelijk voor het aansturen van alle ondersteunende processen. Hierin inspireer en coach je 26 zelfstandige Operations Specialisten.

Wat is het salaris van een operationeel directeur? ›

Gemiddeld salaris

Het gemiddelde salaris van een Operationeel Directeur in Nederland in 2024 is € 5.812 bruto per maand, waarbij de ondergrens ligt bij € 5.254 en de bovengrens bij € 6.370.

Wat is het verschil tussen een manager en een directeur? ›

Een directeur is altijd een manager, maar een manager is bijna nooit een directeur. Een directeur is de managers van alle andere managers in het bedrijf. Maar als je de complete termen general manager en algemeen directeur gebruikt, dan betekenen ze allebei directeur.

Welke opleiding voor Operations Manager? ›

Om van buiten het bedrijf Operations Manager te kunnen worden, moet men eerst een opleiding op HBO of WO niveau gevolgd hebben, in de richting van Management (bijv. Business/Facilitair Management of Bedrijfsadministratie). Kennis van ICT helpt ook.

Wat zijn operationele taken? ›

Wat bedoelen we met operationele zaken? Dit zijn de dagelijkse werkzaamheden binnen een bedrijf of afdeling die zorgen dat de producten of diensten op tijd en op de juiste manier worden geleverd.

Wat betekent operationeel leidinggevende? ›

Bij operationeel leiderschap beheer je de dagelijkse operatie binnen de organisatie of afdeling. In tegenstelling tot strategisch leidinggeven, waarbij het leidinggeven meer over de lange termijn gaat en of je een bepaald doel voor ogen hebt.

Wat voor manager verdient het meest? ›

Salariswijzer gerelateerde functies
#BeroepGem. salaris p/m
1Assistent Manager€ 2.470
2Interim Manager€ 5.335
3Teammanager€ 4.630
4Vestigingsmanager€ 3.515
11 more rows

Hoeveel verdient een CEO manager? ›

Het gemiddelde salaris van een CEO is €73.312 per jaar. Ben je een CEO van een midden- of kleinbedrijf, dan verdien je ongeveer €150.000 per jaar, maar er zijn ook CEO's die het tienvoudige verdienen. Als CEO van een groot beursgenoteerd bedrijf kun je wel tussen de €500.000 en €1.000.000 per jaar verdienen.

Wat verdient een manager operatie bij Albert Heijn? ›

Een goed start salaris, variërend tussen de €2.727 en €3.254 bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring en de winkel waar je komt te werken. Je kan hierbij doorgroeien tot maximaal €4.139 bruto per maand. Ook nog eens veel vrije dagen. Waarvan 24 vakantiedagen én 19,5 adv dagen (op basis van fulltime werkverband).

Wat is een goede operationeel manager? ›

Een goede operationeel manager is iemand die: Kan denken in processen en inzicht heeft in het verloop van de operaties; Continu bewaakt wie wat doet, hoe groot de voorraden zijn en of het werk op tijd afkomt.

Wat doet een head of operations? ›

De COO is steeds verantwoordelijk voor de operationele basisprocessen binnen een onderneming (productie, verwerking gegevens). Dit wordt vaak aangevuld met een verantwoordelijkheid voor ondersteunende processen binnen een onderneming zoals facilitair management.

Wat verdient een Operations Manager in Belgie? ›

S&OP Manager lonen in België Als S&OP Manager mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 59.100 €. Het gemiddelde loonbereik als S&OP Manager ligt tussen 49.200 € en 68.400 €. Voor een job als S&OP Manager zijn er heel wat jobaanbiedingen in Zaventem, Lier, Elsene.

Wat is een operationeel verantwoordelijke? ›

Operational Manager

Leiden, motiveren en ontwikkelen van het operationele personeel.. Verantwoordelijkheid dragen voor werving, selectie, opleiding en ontwikkeling van medewerkers..

Wat is operationeel leiding geven? ›

Operationeel leidinggeven draait om het beheren van de dagelijkse operatie binnen een bedrijf, team of afdeling. De operationeel leidinggevende is verantwoordelijk voor de productiviteit van een groep uitvoerende medewerkers en de kwaliteit van de output.

Wat doet een operationeel medewerker? ›

Onderzoeken van wensen en behoeften van de klant en hiernaar handelen. Anticiperen op behoeften van klanten. Hoge prioriteit geven aan servicebereidheid en klanttevredenheid. Nodigt medewerkers/ collega's regelmatig uit te bespreken wat zij onder 'goede dienstverlening en klantgerichtheid' verstaan.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Clemencia Bogisich Ret

Last Updated:

Views: 6050

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Clemencia Bogisich Ret

Birthday: 2001-07-17

Address: Suite 794 53887 Geri Spring, West Cristentown, KY 54855

Phone: +5934435460663

Job: Central Hospitality Director

Hobby: Yoga, Electronics, Rafting, Lockpicking, Inline skating, Puzzles, scrapbook

Introduction: My name is Clemencia Bogisich Ret, I am a super, outstanding, graceful, friendly, vast, comfortable, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.