Loredana Chivu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit blondina și cum se simte acum (2024)

HomeShowbizVedeteLoredana Chivu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit blondina și cum se simte acum

Loredana Chivu trece prin momente dificile! Fosta asistentă TV a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Iată ce s-a întâmplat cu focoasa blondină și care este starea ei de sănătate acum.

Autor: Redacție a1.ro
Publicat: Miercuri, 08 Martie 2023, 11:11 |Actualizat Miercuri, 08 Martie 2023, 12:06

Galerie

Loredana Chivu trece prin momente dificile| Instagram

Loredana Chivu a ajuns de urgență la spital. Fosta asistentă TV și-a îngrijorat fanii după ce a publicat pe contul de Instagram o imagine în care apare cu perfuzia în mână.

Pentru că preferă să își țină la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața ei, focoasa blondină nu a ezitat să le mărturisească faptul că trece prin momente destul de dificile.

Citește și: Gafa vestimentară făcută de Loredana Chivu. Ce se observă la rochia roșie și mulată, când ridică brațul

Fosta asistentă TV a dezvăluit motivul pentru care activitatea ei din mediul online nu mai este la fel de intensă. Mai mult decât atât, aceasta a susținut că se confruntă cu unele probleme de sănătate.

Articolul continuă după reclamă

De ce a ajuns Loredana Chivu pe mâinile medicilor. Ce a pățit blondina

Postarea Loredanei Chivu a atras toată atenția urmăritorilor de pe Instagram. Se pare că blondina a ajuns pe mâinile medicilor pentru a se opera la rinichi. Deși a trecut printr-o intervenție chirurgicală destul de dificilă, fosta asistentă TV și-a liniștit fanii spunând că se simte bine.

„Primesc multe mesaje în care mă întrebați de ce nu mai sunt așa activă pe rețelele de socializare... tocmai am avut o operație la rinichi, sunt bine. Revin curând cu forțe proaspete, aveți grijă de sănătatea voastră. Vă iubesc pe toți!”, a fost mesajul pe care l-a transmis Loredana Chivu în dreptul imaginii cu ea de pe patul de spital.

Loredana Chivu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit blondina și cum se simte acum (3)

„#femeieputernică”, a mai adăugat ea la postare. Un lucru este cert, starea de sănătate a blondinei este una bună. De asem*nea, aceasta așteaptă cu nerăbdare să fie externată din spital.

Loredana Chivu, apariție de senzație într-o rochie imperială

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Loredana Chivu este adepta celor mai fierbinți shooting-uri foto. Fosta asistentă TV apelează la ținute care îi scot în evidență atuurile fizice.

Chiar dacă îi place să își țină viața personală cât mai departe de ochii curioșilor, blondina nu este atât de discretă și în ceea ce privește aparițiile sale din mediul online sau de pe micile ecrane ale publicului.

Citește și: Loredana Chivu, imagine incendiară cu posteriorul la vedere. Cum s-a fotografiat într-o pereche de bikini și un dres plasă

De curând, Loredana Chivu a făcut furori pe contul de Instagram după ce a publicat mai multe imagini cu ea într-o rochie imperială. Piesa vestimentară de un roșu aprins și cu decolteu abisal i-a pus într-o lumină bună talia de viespe, bustul generos și picioarele subțiri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu un machiaj sofisticat și o coafură elegantă, Loredana Chivu și-a impresionat prietenii virtuali. De asem*nea, aceasta și-a asortat ținuta cu o pereche de pantofi înalți. Foarte puține femei ar avea curajul să poarte astfel de încălțăminte.

„Iubesc această rochie!”, „De unde ți-ai luat rochița? Este superbă 😍” sau „Ador rochia și cum îți stă!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Printre cei care i-au lăsat un mesaj la postare se numără și Jessica Alves.

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a plâns în public. Ce s-a întâmplat: ”Nu mai am 10 ani”...Nico a vorbit despre o perioadă extrem de grea din viața sa: „Intrasem în depresie”. Cum se simte acum în rolul de bunic...
  • loredana chivu
  • loredana chivu spital
  • probleme de sanatate loredana chivu

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Videoclipul zilei

Insula Iubirii - Cine iubește, nu lasă! Noul sezon se vede din 15 iulie pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Video recomandateSuper Neatza, 27 iunie 2024. Mituri despre expunerea la soareJoi, 27.06.2024, 10:00
Super Neatza, 27 iunie 2024. Infecțiile gastrointestinale la copii. Cum se manifestăJoi, 27.06.2024, 09:11Mireasa sezonul 9, 27 iunie 2024. Laura, foarte afectată după decizia lui Albert de a pune punct relațieiJoi, 27.06.2024, 14:19Mireasa sezonul 9, 27 iunie 2024. Doamna Mariana încerca să o liniștească pe Laura: Nu-i pasă, n-are nicio treabă!Joi, 27.06.2024, 14:41

Mai multe

Ai sport în AntenaPLAYVezi acum

Participă la promoția 1+1 AntenaPLAY și dai play la fiecare zi de vară

Loredana Chivu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit blondina și cum se simte acum (15)

Citește și
O tânără nuntașă i-a furat inima unui artist. Ce a făcut acesta pentru a o găsi: „Știu că o să mor de...Loredana Chivu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit blondina și cum se simte acum (17)Zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Nativii care se pot confrunta cu provocări în perioada următoareCatine.roLaura Giurcanu, ipostaza lipsită de inhibiții în care a apărut pe Instagram. Poza în care pare complet dezbrăcatăLoredana Chivu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit blondina și cum se simte acum (19)Natalia Oreiro urmează să se implice într-un nou proiect profesional. Despre ce este vorbaHappy ChannelAndreea Bălan, incident pe scenă. Cum a reacționat artista când i s-a rupt tocul în timpul concertului:...Loredana Chivu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit blondina și cum se simte acum (21)EXCLUSIV. Mario Iorgulescu încearcă să scape şi de condamnarea din dosarul în care a primit 3 ani de închisoare...Libertatea.roNedumerirea unui patron român după ce a crescut salariile: "Motivația angajatului scade...Ziare.comLoredana Chivu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit blondina și cum se simte acum (23)Ea îl ajută pe Istvan Kovacs să uite de toate criticile. Denisa este model și arată uluitor!AntenaSportLoredana Chivu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit blondina și cum se simte acum (24)Petrecere FABULOASĂ pentru fiul Nadiei Comăneci, organizată de Anastasia Soare. Cum arată Dylan, care tocmai a...ElleLoredana Chivu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit blondina și cum se simte acum (25)Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu...Spynews.roLoredana Chivu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit blondina și cum se simte acum (26)Maria Dragomiroiu, la un pas de moarte! „Am simțit-o pe mama dintr-o data lângă mine!“BZI
Loredana Chivu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit blondina și cum se simte acum (27)Babs s-a afișat cu un milionar celebru! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Dorian PopaBZILoredana Chivu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit blondina și cum se simte acum (28)Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de luxAntenastars.roLoredana Chivu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit blondina și cum se simte acum (29)Înghețată cu biscuiți, din doar trei ingredienteHelloTaste.roStonehenge ar putea intra pe lista patrimoniului UNESCO în pericol. Celebrul sit preistoric este amenințat de un...Antena3.roLoredana Chivu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit blondina și cum se simte acum (31)Telescopul James Webb a realizat o descoperire considerată imposibilă până acum. Ce a găsit în universuseitLoredana Chivu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit blondina și cum se simte acum (32)Horoscopul zilei de 24 iunie 2024. Balanțele pierd sume mari de bani. Află ce se întâmplă cu zodia taCatineLoredana Chivu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit blondina și cum se simte acum (33)Un antreprenor din Cluj a lansat o platformă de recrutare pentru industria de transport și logistică. Cum...Wall-StreetLoredana Chivu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit blondina și cum se simte acum (34)Gabi Bădălău, mărturisiri surprinzătoare despre povestea de iubire cu Claudia Părășcanu: A rămas...KudikaLoredana Chivu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit blondina și cum se simte acum (35)Pensionarii care NU vor primi bani după recalculare. Veste de ULTIMA ORĂPlaytechLoredana Chivu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit blondina și cum se simte acum (36)Care sunt subiectele care au picat la limba română, la Evaluarea NaționalăRedactia.roLoredana Chivu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit blondina și cum se simte acum (37)Reciclarea cu garanţia de 50 de bani s-a transformat în job pentru unii. "Veneau cu cantităţi impresionante. Saci...Observator
Loredana Chivu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit blondina și cum se simte acum (38)Eficiența remediilor naturiste pentru afecțiunile ficatului. Ce spun specialiștii despre potențialele efecteMediCOOLLoredana Chivu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit blondina și cum se simte acum (39)Chec cu iaurt și cireșe în formă de guguluf, glazurat cu ciocolatăHelloTasteLoredana Chivu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit blondina și cum se simte acum (40)FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în...ProSportLoredana Chivu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit blondina și cum se simte acum (41)Cu cine se iubește fiica lui Bill Gates. Bărbatul este nepotul unui celebru cântărețGandulLoredana Chivu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit blondina și cum se simte acum (42)Primă de calificare colosală! Câţi bani primeşte România după ce a ajuns în optimile EURO 2024CanCanLoredana Chivu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit blondina și cum se simte acum (43)Reguli de siguranță pentru copii în vacanță: la mare și la munteDeParintiLoredana Chivu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit blondina și cum se simte acum (44)Justin Timberlake nu a fost băut în timpul concertului său de la T-Mobile Arena, luna trecută. Explicația din...ZUTVLoredana Chivu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit blondina și cum se simte acum (45)OMS avertizează că 1.8 miliarde de oameni riscă să se îmbolnăvească. Care e soluția simplă la care pot apelaUseITLoredana Chivu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit blondina și cum se simte acum (46)Cum se sterilizează borcanele și sticlele pentru conserveHello Taste
21:0027 iunHoroscop zilnic 28 iunie 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate17:5627 iunMundo Deportivo a alcătuit o echipă ideală a Campionatului European din 2024. Un român se află printre jucătorii de top aleși17:2527 iunCum arată Patrick, fiul lui Ionuț Cercel. La doar 5 ani, a lansat propria variantă pentru piesa „Made in Romania”16:0827 iunO tânără nuntașă i-a furat inima unui artist. Ce a făcut acesta pentru a o găsi: „Știu că o să mor de dor...”15:3427 iunLaura Giurcanu, ipostaza lipsită de inhibiții în care a apărut pe Instagram. Poza în care pare complet dezbrăcată15:1927 iunCinci zodii care vor beneficia de favorul astrelor în luna iulie. Cine are câștiguri pe toate planurile

Vezi ultimele stiri

1Cine sunt și cum arată părinții lui Ștefan Floroaica. Sânziana Negru are o relație strânsă cu aceștia2Anda Adam, ultimele pregătiri pentru nunta cu Yosif Mohaci. Cântăreața a scos o mică avere din buzunar doar pentru decor3Cum arată acum Raluca Tănase după mai multe operații estetice. Artista este complet schimbată4Ce impact a avut asupra Violetei Bănică divorțul părinților ei. Andreea Marin dă cărțile pe față5Ce a spus Pepe despre darul de la nunta sa cu Yasmine. Artistul a povestit ce s-a întâmplat la eveniment6Horoscop zilnic 28 iunie 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate

x

Loredana Chivu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit blondina și cum se simte acum (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dong Thiel

Last Updated:

Views: 5622

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dong Thiel

Birthday: 2001-07-14

Address: 2865 Kasha Unions, West Corrinne, AK 05708-1071

Phone: +3512198379449

Job: Design Planner

Hobby: Graffiti, Foreign language learning, Gambling, Metalworking, Rowing, Sculling, Sewing

Introduction: My name is Dong Thiel, I am a brainy, happy, tasty, lively, splendid, talented, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.