Comfortschuimmatras | Mijnheer Zandman (2024)

Wat is een comfortschuimmatras?

Comfortschuimmatras: wat is comfortschuim?

Comfortschuim is vergelijkbaar met het fabricageproces van koudschuim gemaakt van PUR-schuim. Het comfortschuim van de comfortschuimmatrassen heeft als artikel een hoge veerkracht, waardoor de matrasproducten hun vorm behouden. Comfortschuim in een comfortschuimmatras is minder elastisch en heeft een materiaalstructuur met open poriën waardoor het comfortschuimmatras zeer ademend is. Een hoge luchtvochtigheid die tijdens het slapen kan ontstaan ​​wordt goed opgevangen door een comfortfoam matras van comfortfoam . De indeling in ligzonezones is meestal alleen beschikbaar voor modellen met een hoge dichtheid, die navenant duurder zijn in de aanschafprijs . De goedkopere comfortschuimmatrassen hebben meestal geen zone-indeling . Comfortschuim van een comfortschuimmatras en koudschuim van een koudschuimmatras zijn twee verschillende artikelen omdat ze verschillen in materiaal, maar worden vaak als synoniem gebruikt. Een comfortschuimmatras is een goedkoop, goed alternatief voor de slaapkamer, bijvoorbeeld voor een kindermatras of babymatras .

Comfortschuimmatras Maat: Past op alle bedden

Comfortschuim matrassen zijn erg populair en passen op alle bedden voor een goede nachtrust. Als u niet zonder comfort wilt voor een goede nachtrust en tegelijkertijd op zoek bent naar goedkope, goede producten , vindt u ook de juiste maat schuimmatras voor uw bed.

De meest populaire matrasmaten voor een comfortschuimmatras zijn 90x200 , 100x200 , 140x200 , matrasmaat 160x200 en comfortschuimmatrassen in de maat 180x200 .

Comfortschuimmatras: voordelen en eigenschappen van comfortschuim

Een comfortschuimmatras, een comfortschuimmatras, heeft een aantal geweldige eigenschappen en voordelen onder comfortschuimmatrassen die een positieve invloed kunnen hebben op het slapen terwijl u slaapt. Artikelen van comfortschuim bieden in verschillende categorieën de volgende voordelen:

  • lage dichtheid geschikt voor mensen met een laag lichaamsgewicht
  • Comfortschuim is ademend
  • goede hoge terugstelkracht (geen doorzakken)
  • geschikt voor hoge luchtvochtigheid

Comfortschuimmatrassen hebben geen hoge dichtheid , waardoor ze licht en draagbaar zijn. Door de lage dichtheid is de comfortschuimmatras van comfortschuim gemakkelijk te vervoeren, zoals een matras voor een boxspringbed. Een andere positieve eigenschap van dit slaapmatras is de hoge veerkracht van een comfortschuimmatras van comfortschuim . Naast de dichtheid laat de herstellende kracht zien dat de matras na belasting terugkeert naar zijn oorspronkelijke vorm. Zo zakt het lichaam niet door tijdens het slapen en wordt de wervelkolom niet extra belast, zodat er geen rugpijn ontstaat. Bovendien is het materiaal van een comfortschuimmatras ademend en helpt het om het binnenklimaat in balans te houden, zelfs bij een hoge luchtvochtigheid.

Comfortschuimmatras van comfortschuim of koudschuimmatras van koudschuim?

Een koudschuimmatras van koudschuim met ligzones en zone-indelingen wordt verkregen als artikel van het materiaal koudschuim, afgekort tot PUR (polyurethaan). Het schuim wordt geschuimd met behulp van het blokschuimproces, dat uit zichzelf en zonder extra toevoer van warmte uithardt. In tegenstelling tot een comfortschuimmatras van comfortschuim heeft koudschuim een ​​hogere druksterkte. Koudschuimmatrassen hebben een zeer goede puntelasticiteit en lichaamsaanpassing . Door de gesneden kubusvormige zones past het koudschuim zich optimaal aan het lichaam aan en ondersteunt het tegelijkertijd. Dit maakt de kwaliteit en het comfort zo dat koudschuim zeer geschikt is voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben. Het koudschuimmatras is geschikt voor mensen die zwaarder zijn en een drukverlagend matras willen dat het bekken en de schouders optimaal ondersteunt. In tegenstelling tot een comfortschuimmatras, dat een lagere druksterkte heeft, is het geschikt voor mensen die licht zijn. Comfortschuimmatrassen hebben net als een koudschuimmatras met 7-zones cube cut plus ligzones slechts een kleine of geen zonestructuur.

Comfortschuimmatras plus comfortschuim of viscomatras plus viscomaterialen?

Een viscomatras bestaat niet uit visco zoals een gelmatras uit gel of een comfortschuimmatras uit comfortschuim, maar uit een visco-elastische schuimlaag. Een Visco matras past op elke lattenbodem en heeft een comfortabele matrastijk. Deze referentie is erg belangrijk bij het maken van een aankoopkeuze. Bent u allergisch of heeft u een intolerantie? Let bij het kopen niet alleen op de prijs van de hoes, dat deze goedkoop is, maar ook op de kwaliteit en het comfort en dat deze afneembaar en wasbaar in de wasmachine is. In tegenstelling tot comfortschuim heeft Visco een stroperig schuim dat bijzonder flexibel is en tegelijkertijd ideale ondersteuning biedt. Visco is temperatuurgevoelig en reageert op lichaamswarmte. Doe een test en kijk hoe het werkt! Een viscoschuim heeft ongeveer 3 seconden nodig om terug te keren naar zijn natuurlijke vorm. Dit is echter sterk afhankelijk van de kwaliteit van het schuim . Bent u op zoek naar advies, zoals een matrasconsulent, die voor u de juiste matras zoekt? Bij Mister Sandman in de online shop vind je prima matrassen voor een goede prijs en het beste comfort. Probeer onze matrasadviseur, die voor buikslapers, zijslapers, rugslapers en mensen met een allergie, zoals huisstofmijtallergie, het ideale matras vindt. Alle matrassen passen van lattenbodem tot lattenbodem, zodat ze perfect passen op alle lattenbodems. Een matras die geschikt is voor alle lattenbodems ? Ja, in onze Mister Sandman online shop vind je wat je zoekt! Of het nu gaat om gel-koudschuimmatrassen , latex- visco-koudschuimmatrassen (latexmatrassen) of onze populaire koudschuimmatrassen met 7-zones kubussen en ligzones. Bezorgen en retourneren is gratis en u krijgt uitgebreid advies en competente service.

Koudschuimmatras: wat onderscheidt een goed comfortschuimmatras?

Een comfortschuimmatras is, net als andere comfortschuimmatrassen van comfortschuim, een item dat zeer puntelastisch en drukverdelend is. Deze matrassen zijn ademend en licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk te hanteren en te vervoeren zijn. Natuurlijk zijn er ook comfortschuim matrassen die een hogere prijs hebben, maar deze comfortschuim artikelen zijn beduidend duurder, zwaarder en duurzamer. Belangrijk voor het ligcomfort is een hogere kamerdichtheid en de hogere dichtheid van de materialen, zodat men goed in de bedden ligt. Ook de hoogte van de matraskern en het schuim zijn belangrijke criteria, want meer hoogte betekent meer comfort. Er zijn nu ook comfortschuimmatrassen van comfortschuim, die bestaan ​​uit ligzones met 7 zones. Dus als u op zoek bent naar producten en artikelen met meer comfort, waar vindt u die dan hier.

Comfortschuimmatras: Voor welke bedden en lattenbodems zijn comfortschuimmatrassen geschikt?

Comfortfoam matrassen van comfortfoam zijn matrassen die passen bij elk bed en lattenbodem. Comfortschuimmatrassen zijn dan ook producten die bij uitstek geschikt zijn als artikelen voor boxspringbedden en voor alle andere bedden. Ze zijn ook bij uitstek geschikt voor elk lattenbodem , of het nu gaat om verstelbare of vaste lattenbodems. Door de goede ventilatie van de lattenbodems zijn ze ideale metgezellen voor een goede nachtrust .

Comfortschuimmatras | Mijnheer Zandman (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lilliana Bartoletti

Last Updated:

Views: 5851

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lilliana Bartoletti

Birthday: 1999-11-18

Address: 58866 Tricia Spurs, North Melvinberg, HI 91346-3774

Phone: +50616620367928

Job: Real-Estate Liaison

Hobby: Graffiti, Astronomy, Handball, Magic, Origami, Fashion, Foreign language learning

Introduction: My name is Lilliana Bartoletti, I am a adventurous, pleasant, shiny, beautiful, handsome, zealous, tasty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.